Nazorova 51, 10000 Zagreb

Novosti

Godišnja skupština Hrvatskog društva za superviziju i organizacijski razvoj (HDSOR)

Godišnja skupština Hrvatskog društva za superviziju i organizacijski razvoj (HDSOR)

održana je 13. prosinca 2019. godine u zgradi Studijskog centra socijalnog rada, Nazorova 51, Zagreb. Skupština je započela s radom u 16.30  i trajala do 18 sati.

Predsjednik HDSOR-a Zvonko Kovačić otvorio je Skupštinu, pozdravio prisutne članove, provjerio kvorum, te predložio dnevni red, koji je jednoglasno usvojen.

Predsjednik  je članstvu prezentirao Izvještaj o radu HDSOR-a  u 2019. godini, te plan i program rada za 2020. godinu, a tajnica Financijski izvještaj o radu i financijski plan rada za 2020. godinu. Svi su izvještaji o radu i planovi rada prihvaćeni.

Prisutni članovi  informirani su o provođenju partnerskih i drugih projekata u 2019. godini (Udruga Igra, Ambidekster klub), te o radu na osposobljavanju novih metasupervizora, članova naše udruge, kao i o drugim aktivnostima koje organiziraju članovi HDSORa.

Po završetku Skupštine članovi su imali prigodu od prof. dr. sc. Marine Ajduković čuti  predstavljanje koncepta: Supervizija usmjerena na dijete – od metodske do razvojno-integrativne supervizije.

Back to top