Nazorova 51, 10000 Zagreb

Novosti

Poziv na webinar: Skrb za traumatizirane osobe u vrijeme korone

Drage supervizorice i supervizori

prosljeđujem vam obavijest o održavanju webinara “Skrb za traumatizirane osobe u vrijeme korone” u organizaciji Hrvatskog društva za traumatski stres, uz napomenu da će se webinar održavati na engleskom jeziku

Lijepi pozdrav svima

Kristina Urbanc


Poštovane kolegice i kolege,

Veseli me što vam mogu najaviti održavanje niza od tri webinara kojeg Hrvatsko društvo za traumatski stres (HDTS) organizira u suradnji s United Kingdom Psychological Trauma Society (UKPTS) i veleposlanstvom Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj.

U privitku je informacija o webinarima, a prvi s naslovom Skrb za traumatizirane osobe u vrijeme korone održat će se u četvrtak, 2. srpnja 2020. u 17,00 sati u trajanju od 60 minuta. Webinar će biti na engleskom jeziku.

Ovu najavu šaljem vam kao čelnicama i čelnicima organizacija koje predstavljate kako biste mogli proslijediti ovu obavijest svojim članovima ako to smatrate korisnim.

Ovo je samo najava da vaši članovi rezerviraju vrijeme ako žele sudjelovati, a sljedećih dana će vam britansko veleposlanstvo poslati pozivnicu s poveznicom za prijavu i upute za uključivanje putem Zoom platforme.

Srdačan pozdrav,

Dr.sc.Dean Ajduković

Predsjednik Hrvatskog društva za traumatski stres

Kliknite ovdje za preuzimanje poziva u .docx formatu

 

Back to top